Aanhanger onderhoud in regio Noord-Scharwoude

Home » Auto-onderhoud » Aanhanger onderhoud

Goed onderhoud verlengt de levensduur van een aanhangwagen of paardentrailer en draagt bij aan de verkeersveiligheid én uw veiligheid. Een probleem met uw aanhangwagen of paardentrailer kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u op weg bent. Onderhoud daarom uw aanhangwagen/ paardentrailer regelmatig bij Autoservice Bakker.

Ook bij weinig gebruik is goed onderhoud belangrijk

Het gros van de aanhangers wordt slechts een aantal weken per jaar gebruikt. De overige tijd staat de aanhanger in de stalling. En als u op pad gaat moet de aanhanger vol aan de bak. Zware lading, eventueel in combinatie met lange rijafstanden vragen veel van uw aanhanger.

auto-met-aanhanger

Aanhanger onderhoud

Alle merken

Controle bewegende delen

Controle verlichting

Technisch rapport

Controle van bewegende delen aanhanger

Wij controleren alle aan slijtage onderhevige en draaiende onderdelen van de aanhanger. Dit zijn o.a.

Banden

Trommelremmen

Torsieas

Oplooprem

Breekkabel

Neuswiel

Schokbrekers

Naven

Controle van aanhanger verlichting

Wij controleren de complete verlichting van de aanhanger waaronder de remlichten, achterlichten, mistachterlicht, achteruitrijverlichting, breedtelampjes en zijmarkering. De kabel krijgt een visuele controle op slijtage en de stekker wordt gecontroleerd.

Maak nu een afspraak voor aanhanger onderhoud

Maak een afspraak bij Autoservice Bakker en kom langs. Twijfelt u wat de mogelijkheden zijn, bel dan voor advies. U kunt bellen naar 0226 - 31 28 91. Liever online? Dat kan via de afsprakenpagina.