Camper onderhoud en service Noord-Scharwoude

Home » Auto-onderhoud » Camper onderhoud

We beschikken in onze werkplaats over een speciale brug voor campers. Want als u op pad gaat met uw camper wilt u geen technische problemen onderweg. Autoservice Bakker verzorgt het complete onderhoud en reparatie aan het onderstel van uw camper. Met service op maat houden we uw camper in zo goed mogelijke staat. 

Ook bij weinig gebruik is goed onderhoud belangrijk.

Het grootste gedeelte van de campers wordt slechts enkele weken per jaar gebruikt. De meeste tijd staat de camper in de stalling. En als u op reis gaat moet de camper vol aan de bak. Hoge temperaturen, lange rijafstanden en bergachtig terrein vragen veel van uw camper. Maak uw reis tot een feestje en voorkom problemen door goed onderhoud.

camper-onderhoud-noord-scharwoude_800x800

Camper service

Alle merken

Voor campers geschikte brug aanwezig

Alle merken campers

Gecertificeerde technici

Servicegericht bedrijf

Ervaren in camper onderhoud en camper reparatie

Zonder zorgen op reis

APK net als bij personenauto's

Voor campers gelden dezelfde wettelijke regels voor de APK als voor personenwagens. Dit betekent een periodieke APK keuring van uw camper. Punt van aandacht: bij de APK keuring van de camper wordt de opbouw van de camper niet gecontroleerd.

Onderhoudsbeurt camper

Bij een onderhoudsbeurt voeren we het benodigde technische onderhoud uit, voeren zo nodig een APK uit en controleren de opbouw. Aan bod komen o.a.

Voorgeschreven controle van de camper

Banden controleren

Olie verversen

Controle, reinigen en testen remmen

Airco controle

Interieurfilters

Verlichting controle

Controle schokdempers

Controle wielophanging en stuurinrichting

Maak nu een afspraak voor camper onderhoud

Gaat u met de camper op reis? Maak een afspraak bij Autoservice Bakker of kom langs. Heeft u vragen, bel dan voor een advies. U kunt bellen naar 0226 - 31 28 91. Liever online? Dat kan via de afsprakenpagina.