Auto uitlijnen

Home » Auto uitlijnen

Trekt uw auto naar links of rechts? Dat rijdt niet prettig. De oorzaak is vaak dat de banden niet in de juiste stand staan ten opzichte van de auto. De oplossing is uitlijnen. Daarvoor bent u bij Autoservice Bakker aan het juiste adres.

Uitlijnen van de auto

Bij het uitlijnen van de auto worden de banden en de ophanging zo afgesteld dat deze exact recht staan ten opzichte van de auto en het wegdek. Dat heeft verschillende voordelen:

Auto uitlijnen

Uitlijnen

Comfortabel rijden

Prettiger, comfortabeler, rijden

Minder slijtage van de banden

De auto rijdt met minder rolweerstand

Lager brandstofverbruik

Wanneer uitlijnen?

Uitlijnen is aan te raden:

Na een aanrijding

Als u hard een stoeprand heeft geraakt

Als u (te) hard door een diepe kuil bent gereden

Na het vervangen van delen van de wielophanging zoals een wiellager

Hoe werkt uitlijnen?

Wij werken met hoogwaardige uitlijnapparatuur voorzien van 3D-technologie, geïntegreerde camera's en software. Op de wielen worden referentieborden geplaatst. Daartussen staan camera's, gericht naar de voor- en achterwielen. Onze technicus leest precies af wat de stand van alle wielen is. Veel nauwkeuriger dan uitlijnen met een meetlint of zelfs laserapparaat. Na het afstellen van de wielen rijdt u weer veilig en comfortabel.

Maak nu een afspraak voor uitlijnen

Trekt de auto naar links of rechts? Maak een afspraak bij Autoservice Bakker en kom langs. Twijfelt u wat de mogelijkheden zijn, bel dan voor advies of afspraak. U kunt bellen naar 0226 - 31 28 91. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan via de afsprakenpagina.

Meer weten of afspraak maken:

Meer services