Behoud fabrieksgarantie

Home » Behoud fabrieksgarantie

Heeft uw auto nog fabrieksgarantie en vreest u die kwijt te raken als u de auto niet bij de dealer laat onderhouden? Die angst is onterecht. Zolang het onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften is uitgevoerd blijft de fabrieksgarantie van toepassing. Dat zeggen niet alleen wij, maar ook de wetgeving.

100% fabrieksgarantie bij Autoservice Bakker

Het is een groot misverstand dat u verplicht bent voor onderhoud naar het bedrijf te gaan waar u de auto heeft gekocht. Het is zelfs in de Europese wetgeving vastgelegd dat u keuzevrijheid heeft.

Als u uw auto bij ons in onderhoud geeft, blijft de fabrieksgarantie dus gewoon behouden. Wij werken volgens fabrieksvoorschriften met originele onderdelen.

Auto onderhoud technicus

Onderhoud volgens fabrieksvoorschriften

Gebruik originele onderdelen

Alle technische informatie aanwezig

Persoonlijke service

Europese wetgeving

Europese wetgeving bepaalt dat u zelf bepaalt waar u uw auto laat onderhouden. Dat betekent dat wij uw auto kunnen onderhouden zonder dat de fabrieksgarantie vervalt. Voorwaarde is dat het onderhoud conform fabrieksvoorschriften is uitgevoerd.

Autofabrikanten zijn verplicht de fabrieksvoorschriften bekend en beschikbaar te maken. Zo beschikken wij over alle fabrieksvoorschriften. Denk hierbij aan o.a.

welke oliesoort gebruikt de motor

wanneer en welke controlewerkzaamheden zijn nodig

met hoeveel kracht moet een bout vastzitten

Heeft uw auto nog fabrieksgarantie? Kom zonder verlies van fabrieksgarantie langs in onze werkplaats in Noord-Scharwoude.